Finansiering

AVBETALNING

Vårt jobb är att förverkliga dina drömmar!

Avbetalning är vårt vanligaste lån och det gör det lättare än vad du tror att förverkliga din dröm! Du kanske vill betala din nya eller begagnade Aprilia under en längre tid? Eller vet du redan nu att du byta till en ny Aprilia inom några år? Tack vare att din nya Aprilia har ett bra andrahandsvärde kan vi erbjuda att lägga upp restvärden på din Aprilia och vi kan i samarbete med Wasa Kredit därför erbjuda branschen absolut bästa och mest förmånliga finansieringslösningar. Räntan är avdragsgill i deklarationen med 30%. Hör med Din återförsäljare så hjälper de dig att ta fram den absolut bästa lösningen för just dig.

LÅN (konsument & företag)

Tid: Kontraktstiden varierar mellan 12-96 månader.

Kontant: Kontantinsatsen är lagstadgat lägst 20% (gäller konsument) och den beräknas på priset på din Aprilia inklusive eventuell extrautrustning. Kontantinsatsen kan även betalas i form av inbyte.

Betalning: Du betalar månadsvis och du väljer själv om det är via bank- eller autogiro. Du kan också göra extraamorteringar och lösa ditt lån i förtid utan några extra tillkommande avgifter.

Restskuld: Din Aprilia (ny eller begagnad) har ett bra marknadsvärde även efter kontraktstidens slut, alltså finns möjlighet att ha en restskuld på ditt Gilera lån. Storleken på restskulden varierar beroende på kontraktstid. Exempel: vid 36 månader är restskulden max 60% och vid 84 månader är restskulden max 35%. Din återförsäljare hjälper dig hamna på an bra nivå så att övervärdet mellan restskuld och marknadsvärde exempelvis kan täcka handpenningen på din nästa Aprilia.

Efter kontraktstidens slut kan du naturligtvis förlänga ditt lån, byta till en ny Aprilia eller enkelt lösa din restskuld.


DELBETALNING

KORTLÖSNINGAR

Oavsett om du kör hoj eller scooter så är du alltid del av en familj som ställer upp för varandra när det behövs. Varje dag, i alla situationer, oavsett tid på dygnet och vid vilken avkrok du än befinner dig. Därför kan flera av våra återförsälja erbjuda kort de tagit fram just för dig.

Ge dig själv rabatt – Samla bonus!

När du betalar med kortet – överallt i hela världen – samlar du bonus! Du får en bonuspoäng för varje krona när du betalar med kortet. Din bonus kan du sedan använda som betalning i den butik som tillhandahåller kortet.

Dela upp din betalning – Utan kostnad!

Vid köp av produkter eller service kan du alltid dela upp köpet på fyra delbetalningar helt utan kostnad. Tala om för personalen att du vill göra ett köp med specialvillkor via kortet så hjälper de dig att lägga upp köpet på plats. Självklart samlar du även bonus på dessa inköp!

Massor av förmåner & erbjudanden!

Som kort innehavare bjuds du på massor av mervärden som reseförsäkring och avbeställningsskydd mm. Du får också unika erbjudanden från våra butiker.

Hör med din butik för mer information och ansökan.


MÄRKESFÖRSÄKRING

LÅT OSS STOLT PRESENTERA Aprilia MC-FÖRSÄKRING

Svenska Piaggiogruppen som är generalagent för Aprilia i Sverige har i samarbete med Svedea tagit fram en riktigt bra försäkring för dig som kör Aprilia mc. Vårt gemensamma mål är att du ska få ett så tryggt och bekymmersfritt Aprilia ägande som möjligt. Märkesförsäkring kan endast tecknas av din auktoriserade Aprilia återförsäljare och i samband med att du köper en ny eller begagnad Aprilia mc.

DU STYR SJÄLV PREMIEN

Ju mer aktsam förare desto lägre premie. Så enkelt är det. Du skapar själv din aktsamhetsprofil genom att ange vem som kör mc:n, vilken skyddsutrustning som används och hur mc:n nattförvaras.

Är du SMC-medlem får du 10 % rabatt på premien. Och har du flera motorcyklar försäkrade hos Svedea får du dessutom samlingsrabatt med 10 % på varje hoj.

UNIKA FÖRDELAR

Utöver ett av marknadens bredaste grundskydd ger märkesförsäkringen dig unika fördelar:

  • Nyvärdesersättning 24 månader för första ägaren
  • Utökat ekonomiskt skydd om din Aprilia modell har uppgraderats
  • Maskinförsäkring upp till 6 år/6 000 mil
  • Tillbehör och extra utrustning ingår upp till 80 000 kr
  • Räddningsassistans dygnet runt utan självrisk
  • Snabbare ersättning vid stöld
  • Stilleståndsersättning vid ersättningsbar skada

VAD KOSTAR Aprilia MCFÖRSÄKRING?

Kontakta din lokala återförsäljare eller ring Svedea för prisuppgift på 0771-160 190. Observera att försäkringen endast kan köpas i samband med att du köper en ny eller begagnad Aprilia hos någon av våra återförsäljare.

Mer information

Svedea.se

Jämförslista
Boka provkörning