Kampanj RS660

A new
era begins

 • Aprilia parallel twin engine
 • 660 cc engine size
 • 100 hp maximum power
 • Upside-down fork,
  ø 41 mm adjustable stanchions
 • Latest generation aprc package
 • Cornering abs
 • TFT instrument cluster
 • Full led light assembly
 • 169 kg dry weight

Intresseanmälan eller förbokning

Oj, något gick fel. Försök igen.

Tack!
Vi återkommer inom kort.

RS660

Nya Aprilia RS 660 skapar en ny standard med sin lätta konstruktion, högpresterande parallell-twin och sofistikerade design. Till skillnad från andra sportiga motorcyklar är Aprilia RS 660 tillgänglig för alla. Detta trots att allt hos Aprilia 660 är premium och håller absolut bästa kvalité samt bjuder på all elektronisk utrustning som kommer med APRC-paketet samt ett utmärkt vikt/effektförhållande.

Den helt underbara twin-motor levererar 100hk och torrvikten är endast 169kg. Designen är sportig och kännetecknas bäst med den häftiga designen på led-lamporna i fronten. Det helt nyutvecklade chassit bjuder på en fin dynamik och är lika fint avstämt för gatan som för bankörning.

Aprilia har sedan tidigare avslöjat att RS660 kommer i de läckra färgerna ”Apex Black” och ”Lava Red”. Nu kan vi också meddela att en riktigt snygg och guldskimrande ”Acid Gold” kommer att finnas som val. En riktigt tuff färg som tillsammans med de läckert röda fälgarna gör den tuffa designen ännu mer markant.

Nu till det bästa av allt - Priset är satt till endast 119 900kr

Exempel finansiering: 1790kr/mån*Handpenning/inbyte 25000kr, 60 månader, inget restvärde, 4,95% ränta.Hör med din återförsäljare för mer information.

Lägg därtill att vi genom vårt samarbetande försäkringsbolag Svedea fått en riktigt låg och fin försäkringspremie.

Vi sa ju att det är en ny era och attAprilia RS660
kommer att vara tillgänglig för alla!

Som vanligt när det kommer banbrytande nyheter så lär efterfrågan bli större än tillgången så gör gärna en intresseanmälan nu vilket innebär att vi håller dig informarad om ny information samt när de första exemplaren beräknas landa mm. Då Sverige kommer att få en begränsad tilldelning första året så kan du också välja att göra enbokning på ditt exemplar redan nu. Det innebär att du fyller i dina uppgifter ovan så kommeren av våra återförsäljare att kontakta dig.

Aprilia RS 660 kommer i två färgsättningar där den första är i en röd och lila nyans, färger som representerar Aprilias historia och arv inom motorcykelsporten, medan den andra sticker ut med sina lysande röda detaljer.

Jämförslista
Boka provkörning